luni, 15 februarie 2016

Cine sunt oamenii lui George Soros care sapa la temelia neamului romanesc!

De ce mass-media din Romania sustine homosexualitatea si pornografia in Romania? De ce mass-media din Romania vrea sa impiedice referendumul prin care sa se specifice in Constitutia Romaniei ca familia trebuie sa fie alcatuita din barbat si femeie? De ce oameni fara scrupule din societatea romaneasca sunt prezentati in mass/media ca fiind eroi si luptatori impotriva coruptiei?

 

    Dupa schimbarile politice din 89' -90' din Romania, au aparut ONG-uri care se implicau intens in formarea de opinii, in educatie, in sanatate, in religie, in cultura etc. Cine se ascunde in spatele acestor ONG-uri si care este scopul functionarii acestora? Cine sunt cei care finanteaza marile trusturi de presa si televiziune din Romania? Toate aceste ONG-uri sustin o uniformizare globala si sustin aceleasi principii, aceleasi "cauze": 


1. Scoaterea religiei din scoli,

2. Introducerea orelor de sexologie in scoli,

3. Legalizarea casatoriei intre homosexuali,

4. Impozitarea bisericilor si oprirea finantarilor de la stat,

5. Nivelarea religioasa, culturala, economica etc.,

6. Sustinerea anumitor guverne, banci, 

7. Promovarea demonstratiilor stradale, a haosului, a amestecurilor religioase, culturale etc.

altele...

 

Organizatii sprijinite de George Soros in Romania:


  Societatea Academică din România, condusă de Alina Mungiu Pippidi, a încasat în ultimii ani peste trei milioane de dolari, dintre care 300.000 de dolari provin de la CEE Trust, un ONG controlat de americanul George Soros.

Ce sume ar fi primit Pippidi

„Fondurile norvegiene primite de SAR pentru proiectul finanţat în cadrul Fondului ONG prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009-2014 în valoare totală de 236.875 euro din care 84,8% reprezintă finanțare nerambursabilă, pe perioada 1 aprilie 2014 – 31 martie 2016, respectiv “Romania curata“, site unde, subliniez, ni se scrie că toată lumea lucrează pe bază de “voluntariat”. Şi-atunci pe ce se duc cei 236.875 euro (118.437,5 euro pe an)?”

Finanțări încasate de la CEE Trust, ONG controlat de Soros: Martie 2007 Februarie 2008 (1 an) 40,300 USD (pentru “Coaliţia pentru un Parlament curat“); Aprilie 2008 Mai 2009 (1 an) 95,500 USD (pentru “Coaliţia pentru Universităţi curate“); Iunie 2009 Iulie 2010 (1 an) 93,500 USD (tot pentru “Universităţi curate“); Septembrie 2010 Aprilie 2012 (1 an si 7 luni) 120,000 USD (pentru “România curată“). Un Total oarecare de 349,300 USD”.

Suma totală primită din finanțări în ultimii ani se ridică la 3,136,026 USD.

Organizatii sprijinite:
1. Societatea Academica din Romania: http://www.sar.org.ro/
2. Asociatia Secular Umanista din Romania: http://www.asur.ro/
3. Fundatia Soros pentru o Societate Deschisa: http://www.fundatia.ro/
4. Fundatia pentru Parteneriat: http://www.repf.ro/
5. Accept-Romania: http://www.acceptromania.ro/
6. Asociatia Front: http://www.feminism-romania.ro/
7. Active Watch: http://www.activewatch.ro/
8. Miscarea „Uniti Salvam”: http://www.unitisalvam.ro/
9. Freedom House Romania
10. „ASOCIATIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI IN ROMANIA-COMITETUL HELSINKI” (APADOR-CH)
11. „Open Society Institute”
12. Asociatia Pro-Democratia
13. ONG Terra Mileniul III
si multe altele…

Dupa ce a contribuit la alegerea lobbistului MRU ca sef al SIE, omul ONG-urilor lui Soros, Remus Cernea, a fost invitat de onoare la receptia Ambasadei SUA la Bucuresti.

Remus Cernea in gratiile ambasadei SUA, alaturi de George Maior, cel cu ‘eco-anarhistii’ si cu ‘legile Big-Brother’ (dar ce mai conteaza asta pentru Cernea), alaturi de Florian Coldea ‘primul intre egali in binomul SRI-DNA’, alaturi de noul Sef SIE lobbistul Mihai Razvan Ungureanu-frate-cu-canadianu’ de la Gold Corporation – cei care vor sa ne cianureze (si pe care Cernea l-a sustinut calduros in parlament cerand sanctionarea parlamentarilor ‘nesimtiti’ care nu au venit sa asigure cvorumul pentru MRU), alaturi de stalpul ‘justitiei independente’ Laura Codruta Kovesi precum si de ‘generalul interesului national’ Gabriel Oprea

Propaganda LGBT de la Bruxelles. Macovei și Weber, în prim-plan!

Foarte puțini cetățeni europeni știu că în clădirea Parlamentului European de la Bruxelles funcționează un intergrup care militează pentru promovarea drepturilor persoanelor LGBT (lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali) din Uniunea Europeană. Intergrupurile pot fi formate de deputați din oricare grup politic sau comisie, în scopul unor schimburi informale de opinii cu privire la anumite teme și al promovării contactului între deputați și societatea civilă. Intergrupurile nu sunt organe parlamentare și, ca atare, nu exprimă opiniile Parlamentului. Președinții intergrupurilor trebuie să declare orice sprijin pe care în primesc, în bani sau în natură, conform acelorași criterii care se aplică și deputaților în mod individual. Declarațiile trebuie actualizate anual și sunt înscrise într-un registru public ținut de chestori. Intergrupul LGBT funcționează și în legislatura 2014-2019, după ce în precedentul mandat a fost cel mai mare dintre cele 28 de intergrupuri ale Parlamentului European, cu 174 de membri din șase grupuri politice diferite. Toți membrii săi au aderat voluntar și au ca scop promovarea agendei LGBT. Conform doctrinei grupului, membrii săi trebuie să monitorizeze situația lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor și transsexualilor din țările Uniunii Europene și nu numai, dar și să conceapă rapoarte, rezoluții și amendamente în favoarea minorităților sexuale. Momentan, intergrupul are 134 de membri. Printre statele membre din care provin membrii acestui intergrup nu se mai numără și România.

În mandatul precedent, trei eurodeputate din țara noastră au fost membre de vază ale acestui grup: Corina Crețu, Renate Weber și Monica Macovei. Având în vedere că circa 66% dintre români au încredere în Biserica Ortodoxă, conform ultimelor sondaje de opinie, este greu de înțeles de ce vreun euroales a vrut să-și asocieze numele cu promovarea agendei LGBT. De altfel, la scurt timp după ce apartenența lor la intergrup a devenit cunoscută și în România, cele trei au făcut un pas înapoi. Cel puțin oficial. Corina Crețu este la ora actuală comisar european, deci iese oricum din calcul, dar, cel puțin teoretic, Macovei și Weber pot fi în continuare membre ale Intergrupului LGBT, întrucât, conform site-ului oficial al acestuia, printre membrii săi se numără și 13 deputați europeni care preferă ca numele lor să rămână secrete.

Monica Macovei

Foarte atentă cu imaginea ei, mai ales de când încearcă să-și construiască un profil prezidențiabil, Macovei a “omis” să-și mai treacă în CV-ul de pe site-ul oficial faptul că este membră fondatoare și de onoare a Asociației ACCEPT, prima organizație neguvernamentală din România care apără și promovează drepturile LGBT la nivel național.

În 2014, în campania pentru alegerile europarlamentare, Partidul Democrat Liberal a realizat un ziar electoral, în care era criticată poziția eurodeputaților socialiști și liberali de a vota raportul Estrela, referitor la „sănătatea sexuală şi reproductivă şi drepturile aferente”, în decembrie 2013. 334 de europarlamentari au votat împotriva acestui document, în timp ce alţi 327 de deputaţi au fost în favoarea rezoluţiei. Pe înţelesul tuturor, raportul Estrela solicita statelor membre UE: Liberalizarea totală a avortului, prin relaxarea legislaţiei restrictive (acolo unde aceasta mai există) şi eliminarea procedurilor administrative de temporizare (consiliere, timp de aşteptare). Accesul la avort să se facă imediat şi fără obstacole; Avortul şi contracepţia, precum şi operaţiile de schimbare de sex, trebuie asigurate din bani publici; Restricţionarea obiecţiei de conştiinţă, folosită de medici pentru a refuza practicarea avortului; Legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene; Obligativitatea educaţiei sexuale începând cu ciclul primar; Avort şi contracepţie gratuite pentru adolescenţi, fără ştirea şi acordul părinţilor; Educarea „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualităţii. Spre cinstea ei, Macovei a votat împotriva acestei rezoluții, împreună cu ceilalți colegi aflați la vremea respectivă în PDL, spre deosebire de Renate Weber și Corina Crețu, colegele ei din Intergrupul LGB, care au votat în favoarea controversatului document. Revenind, scriam mai sus că PDL a realizat un ziar de campanie în care poza Monicăi Macovei apărea lângă cea a lui Theodor Stolojan, alături de un text care îi “înfiera” pe cei care votaseră în favoarea raportului. Apariția acestui ziar a înfuriat-o pe Renate Weber, care a făcut atunci o afirmație foarte interesantă despre Monica Macovei. “Sunt profund surprinsă că în dreptul numelui doamnei Macovei poate să apară aşa ceva pentru că este o persoană care s-a prezentat cel puţin în societatea românească şi în cariera internaţională ca o persoană de drepturile omului.

Totuși, Macovei a susținut interesele LGBT inclusiv prin angajarea, la cabinetul său europarlamentar de la Bruxelles, a lui Adrian Relu Coman, fostul director executiv al ACCEPT din perioada 1997-2002. Coman lucrează acum pentru Arcus Foundation, tot o asociație pro-gay, la New York. De altfel, în 1998, Macovei și Coman au semnat împreună un articol publicat în revista “Medicine and Law” a Universității din Haifa, intitulat “Implications for HIV/AIDS of Laws Affecting Men Who Have Sex with Men in Romania”. Cităm totodată și intervenţia Monicăi Macovei de la un congres LGBT găzduit de Strasbourg la 7 aprilie 2011. “Încă din anii ’90 am fost alături de asociaţia ACCEPT. Am reuşit să abrogăm, după anul 2000, articolul 200 din Codul Penal, prin care erau incriminate relaţiile dintre persoane de acelaşi sex. Sigur că Biserica Ortodoxă şi grupurile religioase au fost mereu împotriva iniţiativelor noastre, ei spun că suntem împotriva tradiţiilor. Am sprijinit apoi, în calitate de ministru al justiţiei, desfăşurarea Paradei Gay din 2005, deşi la început primarul Bucureştiului refuzase să aprobe acest lucru. L-am sunat chiar eu pe primar. Acum, în România rămâne de realizat şi legiferarea uniunilor între persoanele de acelaşi sex”, a explicat Monica Macovei.

Renate Weber

Pentru că doamna Renate Weber a încercat, la rândul său, să-și cosmetizeze imaginea în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare de anul trecut. În timp ce la București ea le trimitea cetățenilor din Sectorul 3 felicitări pioase de Paști, la Strasbourg ea a votat în favoarea tuturor rapoartelor care promovau agenda LGBT. Unul dintre ele poartă numele lui Ulrike Lunacek, co-președintele Intergrupului LGBT. Pe înțelesul tuturor, raportul Lunacek: solicită Comisiei Europene şi statelor membre ale Uniunii Europene să recunoască uniunile şi căsătoriile homosexuale încheiate în alte ţări; solicită Comisiei să colaboreze cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pentru a elimina „tulburările de identitate de gen” de pe lista tulburărilor mentale şi de comportament; solicită sensibilizarea cetăţenilor cu privire la drepturile lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transsexualilor şi hermafrodiţilor; solicită garantarea libertăţii de exprimare şi de întrunire, în special în ceea ce priveşte paradele şi evenimentele similare; solicită abţinerea de la adoptarea de legi şi revizuirea legilor existente care limitează libertatea de exprimare în legătură cu orientarea sexuală şi cu identitatea de gen; solicită ca statele membre să adopte o legislaţie penală care să interzică incitarea la ură pe motive de orientare sexuală şi identitate de gen; solicită dreptul la azil pe aspecte specifice legate de orientarea sexuală şi de identitatea de gen.

Mai mult, la scurt timp după ce a împărțit felicitările de Paști, Renate Weber a participat, pe 12 mai 2014, la o dezbatere a Fundației pentru o Societate Deschisă. Unde a spus că, printre prioritățile ei pentru noul mandat ar fi: Adoptarea unei strategii la nivelul UE privitoare la egalitatea persoanelor LGBT sub forma unui plan de acțiune comprehensiv pentru combaterea discriminării persoanelor LGBT si promovarea egalității; Adoptarea unor masuri pentru recunoașterea drepturilor persoanelor trans prin eliminarea la nivel european si național a cerințelor restrictive de recunoaștere legală a genului pentru persoanele trans și prin sprijinirea demersurilor din cadrul UE de depatologizare a identităților trans. De asemenea, candidata la alegerile europarlamentare susține drepturile persoanelor LGBT însă nu crede că vor fi adoptate măsuri mai ample din cauza unei opoziții conservatoare în Parlamentul European. De asemenea, Renate Weber este singurul europarlamentar român care a semnat, în 2009, declarația ILGA pentru alegerile europarlamentare. ILGA, federația internațională a organizațiilor LGBT din întreaga lume, este finanțată inclusiv de Comisia Europeană. Nu în ultimul rând, în actuala legislatură, nu situația României, ci “Hărțuirea comunității LGBT în Egipt” se numără printre preocupările Renatei Weber, acesta fiind titlul unei întrebări parlamentare pe care euroaleasa PNL a adresat-o Comisiei Europene.

Sursa: fapta.ro

LISTA CU BURSIERII DIN MASS MEDIA SI POLITICA DIN ROMANIA AI FUNDATIEI LUI GEORGE SOROS

Anii 1990 – 1991
Directori executivi
George Soros – Presedinte
Sandra Pralong – reprezentant personal al lui GS, Co-presedinte
Patricia Klecanda – Director Executiv – New York
Reprezentanti internationali
Annette Laborey – Fundatia Soros – Paris
Jessica Douglas Home – Mihai Eminescu Trust – Londra
Alin Teodorescu – Presedinte
Anca Harasim – Director regional
Irina Munteanu – Director filiala Bucuresti
Levente Salat – Director filiala Cluj
Ilona Mihaies – Director filiala Timisoara
Alexandru Lazescu – Director filiala Iasi
Consiliile din Bucuresti si Cluj
Biroul din Bucuresti
Zorel Filipescu
Andor Horvath
Thomas Kleininger
Andrei Pippidi
Catrinel Plesu
Mihai Sora
Radu Valentin Vladea (Timisoara, momentan e in Canada)
Lazar Vlasceanu
Alexandru Zub (Iasi)
Filiala Cluj
Ion Aluas
Sandu Bologa
Zoltan Gabos
Eva Gyimesi
Dezso Jenei
Adrian Marino
Paul Philippi (Sibiu)
Victor Pop
Andras Visky (Tg.Mures)
Comisia pentru burse de calatorie, Bucuresti
Doina Lecca
Dana Nistor
Gheorghe Peltecu
Dumitru Sandu
Florian Tomescu
Stafful birourilor din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi
Biroul din Bucuresti
Sandra Pralong
Alin Teodorescu
Anca Harasim
Irina Munteanu
Manuela Brusalis
Lolita Constantinescu
Mihai Farcas
Octavian Giurca
Cristina Guseth
Eugenia Hila
Daniela Mares
Theresa Molina
Valentin Noanea
Ileana Ranetti
Nicolai Sandu
Alina Stan
Ancuta Vamesu
Biroul din Cluj
Levente Salat
Liviu Burlacu
Mirela Cotroaza
Zsolt Deak-Sala
Mihaela Irimie
Josefina Komporaly
Elisabeta Koto
Claudia Macaria
Adam Muller
Dan Pic
Biroul din Timisoara
Radu Valentin Vladea
Ilona Mihaies
Eugen Babau
Geta Deaconescu
Vasile Deaconescu
Ligia Groza
Liana Popa
Nicoleta Popovici
Ramona Rosenberg
Biroul din Iasi
Alexandru Zub
Alexandru Lazescu
Gheorghe Arhip
Silvia Georgescu
Victor Gradinaru
George Rotaru

Anul 1992
la fel ca in anii 1990 – 1991

Anul 1993
Alin Teodorescu – Presedinte
Anca Harasim – Director Executiv
directorii de filiala – aceiasi
Directori executivi
George Soros – Presedinte
Patricia Klecanda – Director Executiv – New York
Reprezentanti internationali
Jessica Douglas Home – Mihai Eminescu Trust – Londra
Annette Laborey – Fundatia Soros – Paris
Consiliile din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi
Open Request Board, Bucuresti
Zorel Filipescu
Andor Horvath
Thomas Kleininger
Andrei Pippidi
Catrinel Plesu
Mihai Sora
Alin Teodorescu
Lazar Vlasceanu
Open Request Board, Cluj
Sandu Bologa
Zsolt Kozma
Andrei Marga
Ioachim Nica
Janos Pentek
Paul Philippi
Sandor N. Szilagzi
Open Request & Travel Board, Timisoara
Virgil Feier
Hortensia Parlog
Ileana Pintilie
Vasile Popovici
Nicolae Taranu
Marcel Tolcea
Radu Vladea
Open Request & Travel Board, Iasi
Liviu Antonesei
Vasile Astarastoae
Irinel Botez Casian
Emil Coseru
Mihai Gramaticu
Alexandru Lazescu
Nicolae Scarlat
Alexandru Zub
Ana-Maria Zup
Comisia pentru burse de calatorie, Bucuresti
Doina Lecca
Dana Nistor
Gheorghe Peltecu
Dumitru Sandu
Florian Tomescu
Comisia pentru burse de calatorie, Cluj
Constantin Ciuce
Zoltan Gabos
Victor Pop
Traian Rotariu
Anton Tauf
East – East Board, Cluj
Ion Aluas
Eva Cs. Gyimesi
Adrian Marino
Liviu Matei
Andras Visky
Stafful birourilor din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi
Biroul din Bucuresti
Alin Teodorescu
Anca Harasim
Irina Munteanu
Mihai Farcas
Cristina Guseth
Daniela Mares
Ancuta Vamesu
Stephanie Barton
Manuela Brusalis
Lolita Constantinescu
Ionel David
Octavian Giurca
Gabriela Manta
Dragos Munteanu
Catalin Petrisor
Aurelia Petroianu
Nicolai Sandu
Ileana Ranetti
Leon Dinu
Carmen Nitu
Oana Arseni
Alina Stan
Gabriel Lica
Adrian Neacsu
Valentin Noanea
Biroul din Cluj
Levente Salat
Zsolt Deak-Sala
Dan Baciu
Lucinia Bal
Janos Bendea
Luminita Diaconu
Mihaela Erimie
Agnes Fulop
Josefina Komporaly
Elisabeta Koto
Claudia Macaria
Romeo Macaria
Adam Muller
Tudor Simionescu
Ana Toderean
Mirela Cotroaza
Judit Pakai
Biroul din Timisoara
Ilona Mihaies
Eugen Babau
Nicoleta Popovici
Corina Timis
Cornelia Deaconescu
Ligia Groza
Ovidiu Timis
Biroul din Iasi
Alexandru Lazescu
Victor Gradinaru
George Rotaru
Maria Scripa
Gheorghe Arhip
Cristina Puiu

Anii 1994 – 1995
Alin Teodorescu – Presedinte
Anca Harasim – Director Executiv
Directorii de filiala – aceiasi cu exceptia Iasiului unde e Maria Scripa (momentan in USA)
Consiliu
Calin Anastasiu
Andor Horvath
Daniel Ioan
Mircea Mihaies
Irina Munteanu
Andrei Pippidi
Catrinel Plesu
Victor Rebengiuc
Lazar Vlasceanu
Mihail Voicu
In perioada asta au luat fiinta primii pui Soros si anume
1. Fundatia Cartii – Director Daniel Serbanescu
2. Computer Publishing Center – Director Mihai Cojocea
3. Soros Advising and Placement Center – Director Manuela Brusalis
4. Soros Center for Contemporary Art – Director Irina Cios
5.Visual Arts Foundation (FAV) – Vivi Dragan
6. Biblioteca Soros – Cluj – Ana Toderean
7. Soros Educational Advising Center – Cluj, Lucinia Bal
8. DNT-uri – Iasi – Daniel Buleu, Cluj – Romeo Macarie, Timisoara – Adrian Ciupagea, La Bucuresti nu-mi mai amintesc pentru ca se schimbau rapid.
9. English Language School – Iasi – Anca Colibaba, Timisoara, Liana Popa (de fapt din 1993)

Anul 1996
Adunarea Generala
Calin Anastasiu
Vasile Astarastoaie
Stefan Balint
Radu Sorin Barbos
Anton Carpinschi
Dinu C. Giurescu
Andor-Imre Horvath
Daniel Constantiu Ioan
Ludovic Cantor
Thomas Kleininger
Andrei Marga
Mircea Mihaies
Irina Munteanu
Ioachim Nica
Dumitru Oprea
Adriana Mihaela Nistor
Gheorghe Peltecu
Andrei Pippidi
Catrinel Plesu
Victor-George Rebengiuc
Traian-Ioan Rotariu
Wielfried Eckart Schreiber
Mihai Spielmann
Mihai Sora
Alin Teodorescu
Marcel Tolcea
Sorin Vieru
Lazar Vlasceanu
Mihail Voicu
Consiliul national
Lazar Vlasceanu – Presedinte al Fundatiei Soros si al Consiliului
Membri
Calin Anastasiu
Andor-Imre Horvath
Andrei Marga
Mircea Mihaies
Irina Munteanu
Gheorghe Peltecu
Andrei Pippidi
Catrinel Plesu
Victor Rebengiuc
Mihai Spielmann
Mihail Voicu
Comisia de audit
Radu Sorin Barbos
Gheorghe Jugaru
Thomas Kleininger
Anca-Maria Harasim – Director Executiv
Alan Johnson – Director Financiar
Anca Ciobanu – Director filiala Bucuresti
Levente Salat – Director filiala Cluj
Ilona Mihaies – Director filiala Timisoara
Maria Scripa – Director filiala Iasi
Directori programe Bucuresti
Dana Mares
Doina Stefanescu
Liviu Matei
Dan Oprescu
Nicolae Sandu
Marina Ghitoc

1996 – august 1997

Lazar Vlasceanu – Presedinte
Anca Harasim – Director Executiv
Membrii Board
Calin Anastasiu
Andor Horvath
Andrei Marga
Mircea Mihaies
Irina Munteanu
Gheorghe Peltecu
Andrei Pippidi
Catrinel Pleau
Victor Rebengiuc
Mihail Spielmann (membru supleant)
Mihai Voicu
Directorii de filiala Iasi – Narcis Barbarii
Din august 97 – o noua entitate juridica: Fundatia pentru o Societate Deschisa (inregistrata ca fundatie, cu unic membru fondator George Soros)

August 1997-octombrie 1997
Consiliul National
Lazar Vlasceanu – presedinte
Mircea Mihaies
Andor Horvath

Octombrie 1997 -Ianuarie 1998

Consiliul National
Lazar Vlasceanu -presedinte
Valentin Constantin
Andrei Hoisie
Andor Horvath
Mircea Mihaies
H-R Patapievici
Iolanda Staniloiu
Renate Weber
Gabriel Petrescu – Director Executiv
Directori de filiale
Anca Ciobanu – Bucuresti
IM – Timisoara
LS – Cluj
Narcis Barbarii – Iasi

Anul 1998
Consiliul National
Renate Weber – presedinte
Lazar Vlasceanu
Valentin Constangin
Mircea Mihaies
Horia Roman Patapievici
Andrei Hoisie
Andor Horvath
Iolanda Staniloiu

Anul 1999
Renate Weber – presedinte
Letitia Mark
Valentin Constantin
Dakmara Georgescu
Horia Patapievici
Andrei Hoisie
Gabor Kolumban
Dumitru Sandu
Elek Szokoly
Iolanda Staniloiu
Virginia Gheorghiu

Anul 2000
Renate Weber – presedinte
Letitia Mark
Mariana Celac
Dakmara Georgescu
Ionut Popescu
Silviu Lupescu
Anton Niculescu
Gabor Kolumban
Dumitru Sandu
Elek Szokoly
Iolanda Staniloiu
Virginia Gheorghiu

Anul 2001
Renate Weber -presedinte
Letitia Mark
Mariana Celac
Dakmara Georgescu
Ionut Popescu
Silviu Lupescu
Anton Niculescu
Gabor Kolumban
Dumitru Sandu
Elek Szokoly
Virginia Gheorghiu

Anul 2002
Renate Weber – presedinte
Letitia Mark
Mariana Celac
Ionut Popescu
Silviu Lupescu
Pana in martie
Dakmara Georgescu
Gabor Kolumban
Dumitru Sandu
Elek Szokoly
Virginia Gheorghiu
Din martie
Smaranda Enache
Maria Ionescu
Elisaveta Stanciulescu
Cristian Parvulescu

Anul 2003
Renate Weber – presedinte
Mariana Celac
Smaranda Enache Virginia
Gheorghiu Maria Ionescu
Elisaveta Stanciulescu
Silviu Lupescu
Cristian Parvulescu
Ionut Popescu

Anul 2004
Renate Weber – presedinte
Smaranda Enache
Virginia Gheorghiu
Maria Ionescu
Elisaveta Stanciulescu
Andrei Oisteanu
Marius Oprea
Cristian Parvulescu
Levente Salat

Anul 2005 – martie 2006
Levente Salat – presedinte
Andrei Oisteanu
Marius Oprea
Sabina Fati
Horatiu Pepine
Miklos Bakk
Dezideriu Gergely
Smaranda Enache
Maria Ionescu
Elisaveta Stanciulescu
Cristian Parvulescu
Virginia Gheorghiu

(din 1998 procesul de rotatie al membrilor are un algoritm diferit, mandatul membrilor Consiliului National incheindu-se la date diferite, ceea ce explica de ce pe parcursul unui an apar, uneori, mai multe persoane – e vorba de ultimele luni de mandat ale unora si primele luni de mandat ale celor nou veniti)

Din martie 2006
Renate Weber – presedinte
Levente Salat
Dezideriu Ghergely
Sabina Fati
Andrei Oisteanu
Horatiu Pepine
Miklos Bakk


3 comentarii:

  1. De ce mintiti si raspanditi minciuni? Nu este crestinesc. Voi cei care mintiti veti arde in IAD. Rusine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Articolul scoate in evidenta un adevar

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.