luni, 9 noiembrie 2015

George Soros este finantatorul actiunilor de strada din Bucuresti. De ce evreul Soros a pornit razboi Bisericii Ortodoxe. Klaus Iohannis va juca dupa interesele lui Soros?



Se vede clar ca instigatorii din strada si ONG-urile care sustin demonstratiile stradale din Bucuresti au interesul sa submineze Biserica Ortodoxa. Interesul e clar. Pana in prezent singura Biserica a reusit sa ii tina uniti pe români. Biserica Ortodoxa e ultimul bastion românesc care inca nu a fost desfiintat. Acum aceasta se incearca prin tinerii care scandeaza in Piata Universitatii ca nu sunt manipulati. Actiunile lui Soros si Iohanis nu au nici o legatura cu familiile victimelor, doar se folosesc de acest moment cu succes. Vor musca românii galusca celor doi?


Românii reacționează după ce președintele Iohannis a chemat ONG-urile lui Soros la Cotroceni: Se concesionează și democrația

Brad Florescu, jurnalist și om de publicitate, dezvăluie ceea ce mulţi dintre noi bănuiam de multă vreme: Fundaţia SOROS este implicată activ în mișcările de protest din aceste zile. 

„Cum am zis și ieri, treaba cu consultările a fost o licitație trucată”, scrie Brad Florescu pe o reţea de socializare. În „caietul de sarcini” transmis ieri, Președenția convoca la discuții „asociații de ONG-uri cu recunoaștere publică". Asta e formularea din document. Nu se puteau înscrie ONG-uri neasociate și nici asociații fără recunoaștere publică (cum s-o măsura asta?). 
Lipsesc criteriile de selecție. Dar se dezvăluie astăzi.

Printre fericiții câștigători ai castingului prezidențial s-a numărat asociația de ONG-uri cu recunoaștere publică alcătuită din: Expert-Forum, Centrul Roman pentru Politici Europene (CRPE), Grupul pentru Dialog Social (GDS), Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate (ARCEN) și Asociația Pro Infrastructură (API).

Pe lângă larga notorietate care le-a calificat în finala de la Cotroceni, aceste ONG-uri atent și din timp asociate mai au ceva în comun: finanțarea de la Fundația Soros.

Cine a adus Fundația Soros în România? Doamna Sandra (Marilyn Andreea Budis) Pralong, numită recent de domnul Johannis în funcția de Consilier de Stat pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor.

Hai că se concesionează și democrația. (Sursa: activenevs)

*      *      *      *      *      *      *      *      *

De ce presa aservita lui Soros si Iohannis sustine demonstratiile stradale:

Un comentariu:

  1. Acum inteleg de ce atata insistenta cu aceste demonstratii. Parca organizatorii cheama cu insistenta prostii in strada sa le joace interesele.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.