luni, 3 august 2015

Legionarii au fost si raman sfinti in fata lui Dumnezeu. Pentru noi raman modele de viata. - spune parintele Eftimie Mitra

Legea antilegionara semnata de presedintele Romaniei a starnit reactii in randul multor români. Vom publica si marturia telefonica facuta de parintele Eftimie Mitra, care in calitate de cetatean român ne spune:


"De cine se tem adeptii regimului capitalist? De legionari? De oamenii care nu mai pot reveni din mormant sau de ideile lor pe care le vad un pericol politic care le demasca vitregiile si mizeria in care au bagat intreaga tara? Cu siguranta nu se tem de morti ci de ceea ce au facut ei, de exemplul lor care ramane in istoria necenzurata a Romaniei. Pentru romani nu vor ramane politicienii europeni ca model de urmat, oricat ar incerca sa ne sileasca sa-i acceptam. Adevaratele modele pentru noi romanii sunt si vor ramane parintele Iustin Parvu, Arsenie Papacioc, Ioan Ianolide, Valeriu Gafencu, Virgil Maxim, Daniil Sandu Tudor si toti adevaratii români, chiar daca ni se interzice prin lege sa le amintim numele. Despre victimele Holocaustului avem dreptul sa vorbim dar despre victimele comunismului nu avem acest drept, de azi incepand prin lege. Unde este democratia promisa de alesii nostri? Cine a facut aceasta lege si cine sta in spatele ei? Cu siguranta nu un român adevarat, nu un om care sa lase cetateanului libertatea la exprimare, ci o haita de dictatori care vor sa puna mâna pe tara asta amarata si pe trecutul ei. Cu siguranta nu vor reusi acest lucru. Au incercat si comunistii sa-i scoata din istorie, dar nu au reusit. Sfintele lor moaste de la Aiud, din alte temnite cunoscute sau necunoscute raman marturie a vietii lor placute in fata lui Dumnezeu. Acesti oameni au suferit in puscarii pentru libertatea noastra, au fost si raman modele de sfinti si martiri pe care nu le putem uita la comanda, ca asa doresc europenii. Avem clare dovezi ale sfinteniei acestora. Insusi felul in care si-au dus crucea in timpul  cand au fost in puscarii, modul lor de viata si faptele lor. Moastele parintelui Ilie Lacatusu, ale parintelui Calciu Dumitreasa, a celor din osuarul de la Aiud si care vor mai iesi la iveala sunt clare dovezi ale sfinteniei acestor oameni." 

Vedeti si marturia parintelui Eftimie facuta in anul 2011 despre miscarea legionara: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2011/02/parintele-neamului-in-fata-unei.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.