joi, 19 septembrie 2013

ProTV face campanie homosexuala in emisiunea "patru nunti si o provocare". Trebuie opriti.

Primit prin email

Solicitare plangere catre CNA

Postul ProTV si-a inceput deja campania homosexuala, jurnalistii facandu-si datoria fata de ideologia pe care o slujesc.
De aceea, cer fiecarui semnatar al petitiei de fata (http://www.petitieonline.com/sos_familia) sa isi faca auzita vocea la CNA print-o plangere asupra continutului acestei emisiuni de propaganda, care, fiind pusa la o ora frecventabila si copiilor, poate aduce grave prejudicii psihice acestora, prin bulversarea oricaror repere sociale. Va rog sa luati atitudine.

Plangerea la CNA se poate depune on-line:
http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html

Cand se solicita date legate de emisiune in plangerea on-line, denumirea acesteia este Patru nunti si-o provocare.
Data, in format zz/ll/aaaa, este: 12/09/2013.
Ora la care a fost difuzata emisiunea, in format hh:mm, este: 20:30.

Va reamintesc ca acest post de televiziune a difuzat deja aceasta emisiune ce contravine si Codului Civil al Romaniei, pe langa faptul ca batjocoreste credinta unui popor eminamente crestin, in cadrul emisiunii facandu-se remarci ofensatoare la adresa Bisericii Ortodoxe Romane!

Dana Captilin

Comentariul nostru:
Ar fi indicat sa se revina la denumirea de "Sodomiti" ca astfel sa se inteleaga de ce Dumnezeu a distrus localitatea Sodoma.
E bine de vazut si ce parere are Biserica:
http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2013/09/biserica-ortodoxa-romana-se.html

Iata o dovada a uraciunii pustiirii de la ProTV: http://www.wowbiz.ro/show-uri-cu-barbati-despuiati--la-parterul-unui-hotel-din-centrul-bucurestiului-regizorii-orgiilor-artistice-sunt-homosexualii-de-la-patru-nunti-si-o-_69042.html

Reactia a fost pe masura. Pentru incalcarea constitutiei, ProTV a fost actionat in justitie: http://ro.stiri.yahoo.com/pro-tv-dat-în-judecată-pentru-prima-nuntă-060908452.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.