duminică, 15 iulie 2012

Pelerinaj in Sinai si Egipt

ASTRADROM organizeaza pelerinaj in Sinai si Egipt, in prima parte a lunii noiembrie, anul 2012, conform programului de mai jos:

3 nov - Plecare de acasa cu intalnire pe 4 noiembrie dimineata in gara Bucuresti Nord.

4 nov - Participarea la Sfanta Liturghie la manastirea Cernica, vizitarea bisericilor importante din Bucuresti cu mijloace de transport in comun, intalnire pe aeroportul international din Bucuresti - seara. Zbor spre Cairo.

5 nov - Aterizare in Cairo si deplasare in peninsula Sinai unde vom vizita: manastirea Sf. Ecaterina, pestera Sf. Ioan Scararul, urcarea muntelui Sinai - ziua. Noaptea cazare si cina la hotel in Sinai.

6 nov - Sf. Liturghie la Sf. Ecaterina, mic dejun la hotel, plecare spre manastirea Sf. Antonie cel mare, vizitarea manastirii lui si a pesterii lui, manastirea Sf. Pavel Tebeul, plecare spre Cairo cazare si cina la hotel.

7 nov - Vizitarea bisericilor si manastirilor ortodoxe copte din vechiul cairo, cazare cu mic dejun si cina la hotel in Cairo

8 nov - Vizitarea altor manastiri si biserici din Cairo, piramidele, cazare cu mic dejun si cina in Cairo.

9 nov - Deplasarea spre orasul din Delta Nilului Samnanoud, la biserica Sf. Abanoub unde se pastreaza vasul din piatra unde Maica Domnului a framantat paine, moastele a 8.000 de mucenici crestini. Continuam drumul spre Alexandria, vizitam catedrala Sf. Ap. Marcu, cazare cu mic dejun si cina la hotel in Alexandria.

10 nov - Vizitarea manastirilor sfintilor Mina, Paisie cel mare, Macarie cel mare, Macarie alexandrinul, Moise arapul, Isidor preotul, Ioan Colov- cel care a strans patericul egiptean, seara prezenta in aeroportul din Cairo in vederea intoarcerii.

11 nov - Dimineata ajungem in Bucuresti si participam la Sf. Liturghie la biserica cu hramul si moastele Sf. Mina. Intoarcere spre casa dupa masa sau seara din Bucuresti.

Daca randuieste domnul si incuviinteaza sfintii, sa ne vedem cu bine.

Pretul: 720 euro, include transport cu avion bucuresti - cairo si retur, transportul pe teritoriul peninsulei sinai si egipt, cazare in hoteluri de 4* si 3*, mic dejun si cina, cina festiva pe vapor in ultima seara, viza de egipt, intrare la piramide, tipsuri...

Inscrierile au inceput.

Doamne ajuta

Informatii la: Rodica Patcas, telefon: 0745-045.208 sau 0723-557.810.

ASTRADROM organizeaza pelerinaje interne si internationale, cu scop duhovnicesc, conform statutului sau de functionare (art. 5, alin. c si k), aprobat de Judecatoria Beius prin sentinta publica din 15.01.2009 si a licentei de turism nr. 6475 eliberate de Ministerul Turismului din Romania din 22.05.2012.

5 comentarii:

  1. Constituie contraventie potrivit art. 4 lit. f al Legii nr. 11/1991 si se sanctioneaza cu amenda de la 20.000 lei la 60.000 lei comunicarea sau raspandirea, de catre un comerciant, de afirmatii asupra intreprinderii sale sau activitatii acesteia, menite sa duca in eroare si sa-i creeze o situatie de favoare in dauna altor concurenti.

    „Afirmatia unui ziar ca are cel mai mare tiraj dintre ziarele belgiene, daca este inexacta in fapt, constituie un act de concurenta ilicita. Daca prin el insusi faptul unui comerciant, de a exagera, chiar fara rusine, calitatile produselor sale sau rezultatele exploatarii sale nu poate sa dea nastere la obligatiune civila in folosul tertilor, nu e tot astfel cand afirmatiile inexacte poarta asupra unui fapt precis, de care un concurent determinat are dreptul exclusiv sa se prevaleze si pe care publicul nu-l poate controla. In acest caz, comerciantul isi atribuie in mod fals un avantaj care face parte din averea comerciala a concurentului sau”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu inteleg la ce te referi. Cred ca ai gresit comentariul. Aici e vorba de Sinai nu de Belgia.

      Ștergere
  2. Doamne-ajuta!
    Nu organizati un astfel de pelerinaj si in Decembrie ? Pe 8 Decembrie (25 Nov stil vechi) e praznuita Sfanta Ecaterina si ar fi un prilej bun. Multumesc.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate totul a fost stabilit la datele respective.
      In traseu am incercat sa cuprindem Sf. Ecaterina si Sf. Mina.
      Ne bucuram pentru interesul dumneavoastra. In perioadele care cuprind si hramuri tarifele la hoteluri sunt mai ridicate ceea ce ar ridica implicit si pretul pelerinajului.
      Poate anul viitor vom reusii sa facem si la datele cerute. Pentru aceasta va rugam sa ne contactati din timp.
      Cu respect, Marius Pop.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.