luni, 9 mai 2011

Un film documentar despre istoria Ardealului

Istoria Ardealului a fost presarata cu multe jertfe.
Accesand link-ul de mai jos veti putea asculta marturii ale celor ce au trait momente cutremuratoare, momente de neuitat din istoria acestei parti a Romaniei:

Un comentariu:

  1. Rusine celor care ne conduc azi,care sint la putere,nu au nici un interes pentru tara doar pentru ei,rusine lui Iliescu sa incep cu el si sa termin cu Basescu,sint niste tradatori de neam si tara.Mosu meu a fost in al 2-lea razboi mondial,a fost prizonier la rusi 5 ani,nu sa stiut nimic de el,a avut zile si a trait pina la virsta de 86 de ani,ceelalti bunici au fugit di calea ungurilor,sau refugiat in Romania(erau din salaj),ieu locuesc in arad.Nu mai am nimic de zis doar atit cit sintem condusi de bande de hoti,asa zisii politicieni nu o sa ne mearga bine.Jos cu tradatorii.TRAIASCA ROMANIA MARE.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.